Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Η ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ...

Το αρχείο της ΕΡΤ*, καταγγέλθηκε χτες βράδυ στην εκπομπή Χαρδαβέλλα  από τον σκηνοθέτη κ. Φέρρη, έχει ξεκληριστεί και πουληθεί ακόμη και στο εξωτερικό!
Το καταλάβατε...οι διορισμένοι πλιάτσικο έκαναν, με τα δικά μας λεφτά.... Τώρα αν η απόφαση, που όλοι λέτε, δεν ήταν η αρμόζουσα και στην κατάλληλη εποχή, ..έ τόσα μνημόνια υπογράψαμε, που δεν τα διαβάσαμε, κάπου θα το είχαν απαιτήσει οι δανειστές μας και αυτό!!
Πάντως χαίρομαι που όλοι η Ελλάδα πλέον βλέπει ΕΡΤ παράνομα.... όταν την είχαμε νόμιμα ούτε που την ακουμπούσαμε, τώρα όλοι ψάχνουν να βρουν το παράνομο σήμα της.....
*Ευτυχώς προλάβαμε και βγάλαμε τα Εγκαίνια του δημαρχείου μας..επί Λυγιδάκη.
Το μονόγραμμα του Ειρηναίου και το μονόγραμμα του Μάνου Κατράκη, από το οπτικοακουστικό υλικό της ΕΡΤ... και όσοι τα είδαμε τα είδαμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: