Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Έγιναν σήμερα στην αίθουσα του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 106 Α΄ Όροφος, οι εκλογές του «Αγροτικού Συλλόγου Κισάμου Χανίων Κρήτης», μιας και ο νεοιδρυθείς σύλλογος στερείται δικών του εγκαταστάσεων.
Από τις 14.00 που άνοιξαν οι κάλπες και ως στις 18.00 που έκλεισαν, πέρασαν πλήθος αγροτών που ψήφισαν τους 9 υποψήφιους για την ανάδειξη του πρώτου Δ.Σ του νέου συλλόγου!
Κατά την καταμέτρηση που ακολούθησε πήραν, με αλφαβητική σειρά:
Ανουσάκης Φώτιος του Νικ.           27
Αρετουλάκης Αντώνιος του Γεωρ.   48
Λουπασάκης Ιωάννης του Θεωδ.    34
Λυραντωνάκης Κων. του Ιωαν.      31
Μαραθάκης Φώτιος του Εμμ.          10
Μαρακάκης Αντωνιος του Εμμ.       44
Τερεζάκης Φανούριος του Νικ.        49
Τσατσαρωνάκης Παντ. του Αντ.      46
Ψωματάκης Σπυρίδων του Μιχ.       10
Οι 7 πρώτοι σε ψήφους θα συνεδριάσουν τις επόμενες μέρες για να εκλέξουν το προεδρείο του νέου "Αγροτικού συλλόγου Κισάμου Χανίων Κρήτης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: