Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ

Πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Κισαμικό στην Κίσαμο είχαμε χθες και οι λιγοστοί φίλοι του που βρέθηκαν στις εξέδρες του σταδίου Μιχαήλ Σκουνάκης, εκτός από την παρουσίαση της νέας ομάδας έμειναν έκπληκτοι και με την κατάντια του γηπέδου μας, που από χρόνο σε χρόνο "θρουλά" μπροστά στα μάτια μας αλλά και των υπευθύνων. Σκουριασμένα σίδερα, επικίνδυνα φρεάτια ανοικτά, το μπετόν διαλυμένο σε πολλά σημεία και πολλά καθίσματα εξαφανισμένα δείχνουν την γύμνια μας. Σίγουρα η εικόνα δεν μας τιμά, την στιγμή που κάποιοι ονειρεύονται να δώσουν πνοή στην πόλη, φέρνοντας κόσμο και αντίπαλες ομάδες. 
- Πλάκα βέβαια έχει που θέλουν να φτιάξουν και νέο γήπεδο την στιγμή που δεν έχουν ένα 10αρικο να πάρουν μπογιά να βάψουν τα κάγκελα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: