Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΗ

Πρωτοβρόχια και οι διακοπές ρεύματος πολύωρες ..... οι υπηρεσίες και οι τεχνικοί επί ποδός, αλλά τα προβλήματα πολλά, 7 ώρες χωρίς ρεύμα το 1/4 του Καστελλιού, 13 ώρες χωρίς ρεύμα πολλά χωριά! Μια απλή συγνώμη φτάνει άραγε; 
- Χμ ας τους συγχωρήσουμε μιας και το ξέρουμε όταν έλθουν τα πρωτοβρόχια τα χάνουν .... μακάρι βέβαια να μας καταλάβαιναν και μας τώρα που έχουμε τα δικά μας  πρωτόγνωρα οικονομικά "πρωτοβρόχια" ....αλλά που τέτοια τύχη. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μην βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος...λόγο του κλίματος της περιοχής πάντα θα υπάρχουν αυτά τα προβλήματα...για θυμηθήτε τι γινόταν πριν 10 και κάτι χρόνια ...και είναι εύκολο να λέμε κόπηκε το ρεύμα είτε από τον καιρό ή από μπιστολιές και να απαιτούμε την ίδια ώρα κάποιος τεχνικός της ΔΕΗ να πάει να το φτιάξει και αυτό να γίνεται άμεσα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή συμβεί αυτό κρεμασμένος πάνω σε ένα στύλο και με το κίνδυνο του απειροελάχιστου λάθους να τον χάσει η οικογενειά του...είπαμε η οπτική μας γωνία να είναι μεγαλύτερη από αυτών που δεν θέλουμε να μοιάσουμε.
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.