Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ;


 Αγιά Μαρίνα και Ελαφονήσι......
Φώτο Ιάκωβος Δασκαλάκης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι , οι δικές μας είναι από φυσικό καλάμι Κίνας , άρα πιο ωραίες και συμβατές με το περιβάλλον , άσε που απολαμβάνεις και τον fredo σου πάνω στο κύμα με 3,50 € μόνο....τι κακοί που είστε.
Ιάκωβος Σπερελάκης από Κούνενι Κισάμου.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

έχεις μήνυμα από τον δάσκαλο σου Ιάκωβε

Ανώνυμος είπε...

Ναι Γιάννη , θα τον πάρω τηλέφωνο πολύ σύντομα...ευχαριστώ και συγνώμη εάν είμαι μερικές φορές πολύ ρεαλιστής και φυσικά εάν από την βιασύνη μου κάνω και κανένα ορθογραφικό λάθος (το κανένα μου άρεσε).
Ιάκωβος.