Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

O ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΠΑΙΖΕΙ" ΤΟ ΚISSAMOS TV


«Το Περιφερειακό Γραφείο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) στην Κρήτη, εντόπισε και διέκοψε τη λειτουργία  παράνομων τηλεοπτικών σταθμών στα Χανιά, κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές, ενώ οι σταθμοί είχαν κριθεί παράνομοι από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η ΕΛΑΣ με τους τεχνικούς πραγματογνώμονες της ΕΕΤΤ και παρουσία δικαστικού λειτουργού, διέκοψε τη λειτουργία και κατάσχεσε τον εξοπλισμό εκπομπής στον "KISSAMOS TV".

Δεν υπάρχουν σχόλια: