Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ικανοποιητική η προσέλευση των μελών, γύρω στα 80, αν και οι του συλλόγου θα περίμεναν λίγο περισσότερους. Μηδαμινή η συμμετοχή βέβαια, από την πιο τουριστική περιοχή μας, τα Φαλάσαρνα, αν και θα γίνει ξέχωρα συνάντηση, των ξενοδόχων και εστιατόρων της περιοχής, στα Φαλάσαρνα τις προσεχείς μέρες. Δίχως λόγω η αντιπαράθεση μελών με το δήμο.... κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο εμπορικός σύλλογος κινείται στην ίδια κατεύθυνση με τον δήμο, έχουν τους ίδιους στόχους, τις ίδιες ανησυχίες και αγωνίες και ας στραματήσουν να βάζουν τρικλοποδιές στο μοναδικό εν λειτουργία (ακόμα) κομμάτι της περιοχής μας. Αυτό μόνο κακό κάνει...
Οι δημότες, τα μέλη, οι επενδυτές, έχουν το κάθε δικαίωμα να ρωτήσουν οτιδήποτε για την περιοχή μας, ...και αν αυτό δεν αρέσει στους δημοτικούς εκπροσώπους μας, υπάρχει η εφημερίδα ή η λαϊκή συγκέντρωση, για να ανταπαντήσουν, δεν ήταν χώρος απολογίας ούτε χώρος αντιπαραθέσεων η συγκέντρωση των εμπόρων και επιχειρηματιών της περιοχής μας. Τέλος όσοι δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει και ποιοι αγωνίζονται για το καλό της πόλης αλλά και της περιοχής γενικότερα, καλό είναι να βγάλουν τις τσίμπλες από τα μάτια τους!!
Τέλος κάποιοι ας έρχονται διαβασμένοι αν θέλουν να "αντιλέγουν" και τα επιχειρήματα τους να είναι ουσίας...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Sadentrepese,

οι Δημοτικοι Σύμβουλοι, οι οποίοι περιφέρονταν στην αίθουσα σαν τραμπούκοι, όπως σωστά και εμφατικά παρατήρησε μία κυρία κατά την διαδικασία, δεν κατανοόύν ότι τέτοιος είδους εκδηλώσεις ενός θεσμικού φορέα (ΝΕΣΚ) είναι και πολιτικές, δηλαδή μπορεί ο καθένας να εκφράσει την γνώμη του, να αναπτύξει τα οράματα του έστω και στα όρια του ανέφικτου. Η πολιτική σκέψη κινείται πολλές φορές στα όρια της υπερβολής και ο ασκών εξουσία είναι υπέυθυνος μέσω της πολιτικής σύνθεσης να παράξει μέγιστο αποτελεσμα προς το συμφέρων του συνόλου. Αγαπητοί Δημοτικοί Σύμβουλοι η έκφραση διαφορετικής Πολιτική Σκέψης και διαφορετικών αντιλήψεων από την δική σας δεν είναι Ποινικοποιημένη ευτυχώς στις μέρες μας. Οι συνεχείς αναφορές σας πέρι άσκησης Πολιτικής εκ μέρους μελών του Προεδρίου και τα σχόλια σας ήταν τουλάχιστον προσβλητική προς τους ψηφοφόρους σας, οι οποίοι σας εξέλεξαν βασιζόμενοι στις πολιτικές σας σκέψεις (?) τις οποίες ελέυθερα εκφράσατε.