Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΟΠΟΛΙΩΝ

Το αλίευσα στους σημερινούς Νέους Ορίζοντες....
"Κύριε Δήμαρχε"
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται το "θεαθήναι" των χειρισμών σας. Εκτός του να δηλώνετε ότι είναι έργο "σημαία της περιφέρειας", λες και δεν είναι του Δήμου, ουδεμία ενέργεια κάνετε προς την κατεύθυνση επίλυσης και ένταξης του εν λόγω έργου με αποκορύφωμα τις τελευταίες ενέργειες σας. 
Στις 16/8/2012 στο δημοτικό συμβούλιο πήραμε απόφαση για την ένταξη του έργου αυτού, επιχειρηματολογώντας μας ότι στο επικείμενο Περιφερειακό Συμβούλιο θα ζητήσετε να γίνει η ένταξη, ακόμα κι αν δεν αυτή δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη. Το περιφερειακό συμβούλιο έγινε και ούτε αίτηση δεν είχατε στείλει. Αντί αυτού είχατε πολιτικό θράσος να κάνετε δηλώσεις στα ΜΜΕ ότι στο επόμενο Περιφερειακό συμβούλιο θα υπήρχε εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη για το εν λόγω έργο. 
Δυστυχώς ήλθε και το επόμενο Περιφερειακό συμβούλιο 17/9/2012 και πάλι το θέμα δεν εισήχθη για συζήτηση.
Τελικά ποιος θα μας ενημερώσει τι γίνεται;
Σταθάκης Θοδωρής 
Δημοτικός σύμβουλος "

Δεν υπάρχουν σχόλια: