Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

EΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ.....

 Του Γιάννη Κάκανου
Η πρόσφατη κοινοβουλευτική ασυμφωνία των δέκα έξι βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος για την πολιτική της κυβέρνησης, αναμφισβήτητα έχει προκαλέσει μια ευαρέσκεια στο λαό, πλην, όμως, μόνο σε περιπέτειες θα οδηγηθεί η χώρα επειδή κανένας εκ των εν ενεργεία πολιτικών δεν ευαισθητοποιείται διαφορετικά, ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα σε εθνικές εκλογές. Εκείνο που δεν έγινε από τον πρώτο μήνα διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, να γίνει έστω και την ύστατη ώρα κι ας βρίσκεται η χώρα σε αυτή την δραματική κατάσταση, ένα μέτρο πριν από το χείλος του γκρεμού. Μπορούμε ν’ αποφύγουμε την χρεοκοπία και να νοικοκυρευτούμε στην περίπτωση που υπάρξουν πατριωτικές σκέψεις, όπως:
1. Να παραιτηθούν εκατό βουλευτές από όλους τους πολιτικούς χώρους.
2. Να κλείσουν τα προσωπικά πολιτικά γραφεία προσδιορίζοντας την παρουσία τους σε αντίστοιχα κομματικά των περιφερειών που εκλέγονται.   
3. Να μειώσουν κατά 50% τις αποδοχές τους.
4. Οι συνταξιούχοι βουλευτές που διεκδίκησαν αποζημιώσεις ν’ ανακαλέσουν τις ενέργειές τους με ταυτόχρονη οικονομική στήριξη του δημόσιου ταμείου. Το ίδιο να πράξουν και οι υπόλοιποι συνάδελφοί τους στη ζωή καθώς επίσης και οι δικαιούχοι στις περιπτώσεις θανάτων, για μειώσεις, τουλάχιστον 30% των συντάξιμων αποδοχών.
Σε αυτή την εθνική προτροπή κανένας εκ των επωνύμων της χώρας δεν πρέπει να απέχει. Από τον πρώτο πολίτη που είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον Οικουμενικό Πατριάρχη, τον Αρχιεπίσκοπο  και τους Μητροπολίτες κατ’ επέκταση.  Ο λαός προσέφερε το υστέρημα του, δεν έχει άλλα να δώσει…, του τα πήρανε όλα.    
 
Δείτε εδώ που πάνε τα λεφτά μας......46.000 το κινητό του Πάγκαλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: