Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.......ΟΥΤΕ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Οι δημότες της πόλης μας, ίσως να μην έχουν τόσο ενδιαφέρον για το γίνεται στα δημοτικά συμβούλια, βαριούνται μάλλον να τα παρακολουθούν, αλλά η περιέργεια τους είναι το κάτι άλλο .... μετά από το τέλος κάθε συμβουλίου.
Περιέργεια δικαιολογημένη...όμως μαθαίνουν και διαδίδουν μόνο .. φήμες.
-Θα δουλέψει ο Βιολογικός......κάτι άκουσα, την έκανε ο εργολάβος;
-Θα πάρει τον Μπάλο η μονομετοχική.....;
-Θα αυξηθεί το νερό .....;
-Τι γίνεται με το Λαφονήσι..μας φάγανε τα στραλίκια οι Πελεκάνοι;
-Θα πάρουμε δάνειο ..για να ξεχρεώσουμε;
Όλα λοιπόν αυτά τα ενδιαφέροντα, είναι καλό να τα μαθαίνουν οι δημότες από πρώτο χέρι....πρέπει λοιπόν ή να τοιχοκολλούνται οι αποφάσεις ή να γράφονται στο διαδίκτυο, ή  να ενημερώνονται σωστά τα μέλη που απαρτίζουν τις επιτροπές διαβούλευσης......!
Όχι τίποτα άλλο,  για να μην λένε μετά ότι υπάρχει παραπληροφόρηση.....εκτός αν έχετε πολλά μυστικά και δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με αυτούς που σας ψήφισαν.
Και κάποιοι πρέπει να μάθουν επιτέλους ότι η ενημέρωση είναι δικαίωμα του λαού......

Δεν υπάρχουν σχόλια: