Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΛΑΦΟΝΗΣΙ......

Ο πόλεμος για το Ελαφονήσι θα είναι μακροχρόνιος ..ποιος θα είναι νικητής; Έ πολύ φοβάμαι κανένας! Η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και όποιος προσπαθεί να κάνει κάτι -καλό φυσικά για την περιοχή-πάντα θα βρίσκει και τους απέναντι, να σχολιάζουν, να κρίνουν, να αγαπούν περισσότερο από τους άλλους. Η περιοχή είναι τόσο ευαίσθητη που ακόμα και οι κουβέντες που λέει ο ένας με τον άλλο δημιουργούν πρόβλημα. Καλό είναι να κάτσουν όλοι μαζί να τα κουβεντιάσουν, μπας και βρεθεί η χρυσή τομή.....και φυσικά η νέα δημοτική αρχή μας να μην πιάνεται θύμα....χρησιμοποιώντας εκφράσεις .."τα ίδια έκανε και ο κ. Κουκουράκης" γιατί αυτοί οι ίδιοι τον κατηγόρησαν πριν ένα χρόνο για ότι έκανε...ενώ σήμερα τα εφαρμόζουν! Στέρεψαν οι ιδέες τους για ένα καλύτερο Λαφονήσι;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Γιάννη..δυστυχώς...ίδη έχουν αρχίσει τα αρνητικά σχόλια από τους επισκέπτες της περιοχής...φτάσανε και στα κανάλια ...αλλά όπως καταλαβαίνεις για διάφορους λόγους δεν θα βγει.
Εγώ συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά για να κάνεις διάλογο πρέπει να ξέρεις και να αποδέχεσαι την γνώμη του άλλου και όχι να χειροδηκείς και να χλευάζεις την πολύχρονη προσπάθεια κάποιον που έκαναν πρώτο προοριμό το Λαφονήσι με άμεσα οφέλη για όλον τον "καλλικρατικό" Δήμο Κισάμου....και το άκρον άωτον της "απρέπειας" είναι να διαπιστώνεις ότι αυτά που εφαρμοζώταν εκεί στην πράξη και απέδιδαν δεν μπορεί να σου τα συμβουλέψει ο καλύτερος τεχνοκράτης ή και κάποιος δημόσιος υπάλληλος.