Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

Τεράστια επιτυχία είχε η κλειστή συγκέντρωση των Δ.Σ των εμπορικών συλλόγων Χανίων -Πλατανιά - Σούδας και Κισάμου στα νέα γραφεία του συλλόγου μας επί της Ηρώων Πολυτεχνείου.
Η συνάντηση αυτή έγινε μετά από πρωτοβουλία του νέου εμπορικού συλλόγου μας, με δεδομένο την επιτακτική ανάγκη συλλογικής αντιμετώπισης των κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλοι οι σύλλογοι της περιφέρειας. Μάλιστα η συνεδρίαση που ξεκίνησε στις 19.00 κράτησε πάνω από 4 ώρες και αναλύθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν σήμερα τις πόλεις Πλατανιά και Καστέλλι. Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Χανίων κ. Μαργαρώνης έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την αξιέπαινη προσπάθεια των νέων ανθρώπων που με μεράκι ασχολούνται στην επίλυση των τόσων προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η αγορά.
Περισσότερα θα έχουμε μετά την ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: