Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ

Μια καραβιά λαθρομετανάστες ήταν έτοιμοι να μας φέρουν -ποιοι άραγε;- στο μικρό μας λιμάνι, αλλά την τελευταία στιγμή αποφάσισαν να τους πάνε στην πρωτεύουσα! Ο λόγος φυσικά ήταν ότι δεν μπορούν αυτήν την στιγμή πουθενά να τους φιλοξενήσουν-τα ξενοδοχεία είναι σχεδόν γεμάτα και θα χαλούσαν την εικόνα του τουρισμού. Φυσικά μην νομίσετε ότι την σκαπουλάραμε ..μόλις πάνε στην Αθήνα θα κινηθούν οι διαδικασίες για την απέλαση τους ..στην Κρήτη. Γνωστό το κόλπο!!
Η ανακοίνωση του FRONTEX έλεγε ότι εντοπίστηκε κινδυνεύον σκάφος 80ν.μ νοτιοδυτικά της Κρήτης και στο οποίο επέβαιναν 94 αλλοδαποί....Η απορία μου βέβαια όπως και πολλών άλλων είναι γιατί δεν του έκαναν μεταβολή......

Δεν υπάρχουν σχόλια: