Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ;

Ποια είναι άραγε τα κριτήρια που έχει η κυβέρνηση στα χέρια της, και λέει οτι μια ΔΟΥ πρέπει να κλείσει; Ποιος είναι αυτός που καθορίζει ποιες ΔΟΥ είναι λειτουργικές,  βιώσιμες αλλά και  απαραίτητες;  Δύσκολα σας βάζω αλλά......
Βάση του ρεπορτάζ του Παρασκευά Περάκη, στα σημερινά Χανιώτικα Νέα, σελίδα 5, η ΔΟΥ Κισάμου είναι η πρωταθλήτρια σε είσπραξη στην Κρήτη. Μάλιστα στο σχετικό πίνακα που δημοσιεύει η εφημερίδα, η ΔΟΥ Κισάμου έχει ελέγξει το 58% των υποθέσεων που έχει στα χέρια της και έχει εισπράξει ένα ποσόν που είναι πολύ περισσότερο από κάποιες ΔΟΥ που θεωρούνται κυβερνητικά "καλές".
Αναφορικά λέμε ότι είναι πολύ μπροστά από τις ΔΟΥ, Ιεραπέτρας-Τυμπακίου-Μοιρών Σητείας- Χερσονήσου-Νεαπόλεως Καστελλίου Πεδιάδος......κατά τ' άλλα πάμε για κλείσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: