Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Στην μείωση των αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων από την 1η Ιουλίου σε ποσοστό ως και 8%, των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα κατά 2% και στη μείωση των υψηλών συντάξεων από 2 ως 4%, οδηγούν τα μέτρα έκτακτης ανάγκης στα οποία συμφώνησε η κυβέρνηση με την τρόικα προκειμένου να εξασφαλίσει την έγκριση της 5ης δόσης της βοήθειας προς τη χώρα μας.
Παράλληλα, κόβεται το αφορολόγητο όριο στο μισό, από 12.000 ευρώ σήμερα στις 6.000 ευρώ - για τους ελεύθερους επαγγελματίες και περιορίζεται στις 10.000 ευρώ για τους μισθωτούς.
ΒΗΜΑ
Φέρτε μου τον ψεύτη που μας έλεγε ότι δεν θα μας βάλουν άλλα πρόσθετα μέτρα, φέρτε μου τον άχρηστο που μας έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: