Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

"Ο πρώτος προϋπολογισμός του διευρυμένου μας δήμου, πρέπει να είναι συμμετοχικός με μεγαλύτερη διαφάνεια και συν τοις άλλοις να στοχεύει στην ενεργοποίηση των πολιτών για την ενασχόληση τους !!! με τα κοινά. Για το λόγο αυτό θα τον αναρτήσουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου μας,  για να εκφράσουν οι πολίτες  τη γνώμη τους."
Αυτά μου είπε πριν καμπόσο καιρό ένας δημοτικός σύμβουλος, της πλειοψηφίας.....τελικά ακόμα περιμένουμε, όχι να τον δούμε αναρτημένο στην σελίδα του δήμου, (που δεν υπάρχει) αλλά να τον δούμε να ετοιμάζετε ..
Για του λόγου το αληθές, απόψε που θα συνεδριάσει για άλλη μια φορά η επιτροπή διαβούλευσης, θα δούμε που βρισκόμαστε και τι ισχύει, αο αυτά που κυκλοφορούν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: