Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ....Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ


Θα περάσει με μικρά γράμματα από τις εφημερίδες ίσως άλλες να μην ασχοληθούν καθόλου όμως έγινε ξανά.... ο Καρούντζος πήρε πίσω  απόφαση για την μονάδα υγραερίου που ο ίδιος είχε εγκρίνει! Ο γενικός γραμματέας Αποκέντρωσης Καρούντζος αφού έδωσε το  “πράσινο φως” στη δημιουργία μονάδας αποθήκευσης υγραερίου από την εταιρεία CRETA IONION GAS στο δρόμο Ηρακλείου – Μοιρών σήμερα την ανέστειλε αφού προέκυψαν νέα στοιχεία! 
Παλαιότερα με τα καύσιμα στο Πλατάνι, τώρα η μονάδα υγραερίου....μήπως τελικά δεν του τα λένε σωστά; Αν παρατηρήσουμε μια αιτία που πήρε αναστολή η άδεια είναι η κυκλοφοριακή σύνδεση της μονάδος με την Ε.Ο Μοιρών -Ηρακλείου. Άρα  με το ίδιο σκεπτικό έπρεπε να απορριφτεί και το γυψοεργοστάσιο αφού δεν υπάρχει κυκλοφοριακή σύνδεση καλή Χρυσοσκαλίτισσα-Καστέλλι.. Μυστήρια πράγματα .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: