Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ

Ο κ. Γελασάκης είναι πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων, μάλλον των Χανιών, βγήκε λοιπόν σήμερα στην τηλερουφιάνα και έκανε το διάγγελμα του. Δεν πληρώνουμε-δεν πληρώνουμε! 
Άραγε ξέρει που είναι ο Μπάλος, που η Γραμβούσα και που το ακρωτήρι της Γραμβούσας; Μπα λέω εγώ! 
Τον πείραξε ότι δεν τον είχαν ειδοποιήσει πρωτύτερα, μετά για να δικαιολογηθεί τον πείραξαν ότι τα παιδιά που εισπράττουν το 1ε ανταποδοτικά, δεν μιλούν καλά αγγλικά..... λες και βρισκόμαστε στην Αγγλία! Υποτελείς!!!
Τόσα χρόνια που στέλνει στην Γραμβούσα και στον Μπάλλο, τον συμφερτό, τι προσέφερε άραγε ανταποδοτικό σε αυτήν την μεριά της πατρίδος του;
Μάλλον τίποτα, απλά τρυγάει όπως τρυγάνε όλοι, το 1 ευρό λοιπόν τον μάρανε;
Κρίμα τουριστικός πράκτορας που δεν ενδιαφέρεται για την "ζωή" των επίγειων παραδείσων μας, κρίμα που δικαιολογεί τα καραβάνια των πλούσιων τουριστών, ώστε να μην πληρώνουν 1 ευρό!!!!
Να μην κάνουμε κακή εντύπωση στον τουρίστα....το σύνθημα μας λοιπόν... υποτελείς!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ.ΕΞΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 10 ΚΑΙ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Όλοι αυτοί που διαφοροποιούνται απο την πραγματικότητα στις καταστροφές των λίγων παραδείσων μας ..μετά κρύβονται ή έχουν την έκφραση ..δεν σας το'λεγα;
Τρανό παράδειγμα αυτά που έγιναν στην Πρέβελη!