Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προφασιζόμενος φορτωμένο προεκλογικό πρόγραμμα (κοινό πρόβλημα για όλους τους υποψήφιους) ή ακόμα θεωρώντας ότι οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις προγραμματικές θέσεις του κάθε συνδυασμού, ο κ. Σκουλάκης επιμένει στις λιγότερες δυνατόν κοινές εμφανίσεις των υποψηφίων, καταθέτοντας πρόταση για 2 συνολικά. Υπαναχώρησε ακόμα και από την αρχική του θέση που ήταν 4 συνολικά κοινές εμφανίσεις, εκφράζοντας την άρνησή του σε κάθε πρόταση που κατατέθηκε στο τραπέζι.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, εγώ δηλώνω δημόσια για μια ακόμα φορά ότι επιζητώ και δεν φοβάμαι τον διάλογο με όλους τους υποψηφίους, επιζητώ και δεν φοβάμαι τη δημόσια αντιπαράθεση, θεωρώντας ότι είναι ο μόνος τρόπος για να ενημερωθούν οι πολίτες για τη μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη, για τις αλλαγές που θα φέρει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, για τις θέσεις και το πρόγραμμα του κάθε συνδυασμού για το νέο Δήμο Χανίων.

Καλά βρε Γρηγόρη τι νόμιζες, ότι θα σε ακολουθούσαν οι άλλοι....γελάστηκες δεν βλέπεις ότι έχουν τα χρονάκια τους. Φαίνεται ότι κουράστηκαν πριν ακόμα αρχίσουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: