Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΩΝΑΝ

Μηχανισμό φακελώματος, ο οποίος φαίνεται πως λειτουργούσε στα πρότυπα κάποιας… μυστικής οργάνωσης πληροφοριών, είχε η Νέα Δημοκρατία, όπως αποδεικνύεται μέσα από το… «εμπιστευτικό» έγγραφο που κοινοποίησε στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Μπασιάκο κατά τις παραμονές της αξιολόγησης των αιτήσεων των στελεχών του ΕΛΓΑ το Μάιο του 2005 για τις θέσεις των προϊσταμένων των υποκαταστημάτων ο τότε διοικητής του ΕΛΓΑ, κ. Κατσαρός, ο οποίος «αξιολογούσε» τους διευθυντές του Οργανισμού ανάλογα με το κόμμα στο οποίο πρόσκεινται.
Το έγγραφο που δημοσιεύει σήμερα η «Τ» δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την ύπαρξη της ιδιότυπης… ΕΥΠ - αν όχι παντού- τουλάχιστον σε κάποιους από τους Οργανισμούς και τις Υπηρεσίες του κράτους, όπως για παράδειγμα στον ΕΛΓΑ. ΤΟΛΜΗ

Τα φακελώματα μας φάγανε εδώ έχουμε κηδείες κάθε μέρα .... γαλάζιο σκάνδαλο μας βρίσκουν τα ΜΜΕ. Παραπληροφόρησης το μεγαλείο. Όσο πλησιάζει ο καιρός των εκλογών θα μάθουμε και θα ακούσουμε για πολλά φακελώματα-ρουφιανιές-κλεψιές-κακοδιαχείρισης, όμως ότι και να κάνουν η σφαλιάρα των δημοτικών θα ακουστεί πολύ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: