Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων, κάνει κάλεσμα στα εμπορικά καταστήματα, να εφαρμόσουν την" Εβδομάδα Ειδικών Χαμηλών Τιμών από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου". Επειδή ο μήνας Σεπτέμβριος, μοιάζει με ένα ανοιχτό κουμπαρά, με πολλές απαιτήσεις για  τα περισσότερα νοικοκυριά, (άνοιγμα σχολείων, φροντιστηρίων, αναζήτηση φοιτητικής στέγης, γύρισμα από τις καλοκαιρινές κ.α)  η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ  προτείνει στα εμπορικά καταστήματα των Χανίων και μάλιστα ενόψει της Ημέρας του Ελληνικού Εμπορίου στις 22 Σεπτεμβρίου, να διοργανώσουν "Χανιώτικη Εβδομάδα Ειδικών Χαμηλών Τιμών". Την οργάνωση μπορούν να την αναλάβουν είτε οι τοπικοί εμπορικοί σύλλογοι ή το Εμπορικό Τμήμα του Ε.Β.Ε Χανίων.
Πιστεύουμε ότι θα είναι μία αμφίδρομη στήριξη εμπόρων-καταναλωτών, αφενός οι πρώτοι να πωλήσουν τα εναπομείναντα εμπορεύματα τους και να μη στοκάρουν, αφετέρου θα δοθεί στους καταναλωτές τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν αγοραστικές ευκαιρίες.
Σημείωση: Επειδή ζούμε σε ελεύθερη αγορά και η κάθε επιχείρηση διαμορφώνει την τιμή του προϊόντος που πουλάει, με την δική της εμπορική πολιτική, οι χαμηλές τιμές δεν είναι εκπτώσεις, δεν είναι προσφορές, αλλά αν γίνουν συντονισμένα από κάποιο εκπροσωπούντα φορέα, θα δώσει "άλλο κλίμα" ας πούμε οργανωμένης σύμπλευσης σε μορφή "εκδήλωσης" χωρίς να υποκρύπτει τίποτα διαφημιστικό,ούτε να αντίκειται στην υπάρχουσα Νομοθεσία "περί εκπτώσεων-προσφορών". Σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις πραγματοποιούνται τέτοιες εκδηλώσεις, ευχάριστο θα ήταν να συμβεί και στην δική μας πόλη, και η πρόταση μας να εισακουστεί και να βρει αποδέκτες υλοποίησης.
Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν.  Χανίων
 Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: