Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Ο Πάγκαλος έβαλε φωτιά με την κουβέντα που είπε ότι "τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί", έτσι λοιπόν:
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, προσπαθεί εδώ και καιρό με αλλεπάλληλες ερωτήσεις του στη Βουλή να μάθει πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι διορίστηκαν από το 1980 έως το 1990. Παρά τη πολυδιαφημισμένη απογραφή, τόσο το Υπουργείο Εσωτερικών, στο οποίο υπάγεται η δημόσια διοίκηση, όσο και το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο τους πληρώνει, δηλώνουν ότι έχουν στοιχεία μόνο μετά το 1990! Τυχαίο;
Έτσι, ο πρώην Υπουργός αναγκάστηκε να κάνει Ερώτηση προς όλα τα Υπουργεία και να τους ζητήσει ξεχωριστά τον αριθμό υπαλλήλων που διορίστηκαν σε αυτά τη δεκαετία του 80’. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα πάρει απάντηση ώστε να μάθουμε και εμείς πόσοι από τους 800.000 διορίστηκαν τότε.
Ένα είναι πάντως βέβαιο. Μόλις αποκαλυφθούν αυτά τα στοιχεία όλοι θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το πώς το Δημόσιο Χρέος έφτασε 105% του ΑΕΠ το 1990 από 30% το 1980…
  Αυτά λοιπόν για το τρελό φαγοπότι που έγινε από το 80' και μετά, φυσικά ξέρουμε και ποιοι ήταν στην κυβέρνηση τότε!

1 σχόλιο:

HATZIKOS είπε...

ΛΟΙΠΟΝ 300 ΚΥΦΗΝΕΣ , ΚΑΜΜΙΑ 750.000 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 350.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.