Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

Η κα Μπακογιάννη ετοιμάζεται για προσωρινή εγκατάσταση στην Κρήτη. Θέλει να περιοδεύσει σε όσες το δυνατόν περισσότερες περιοχές της μεγαλονήσου και να δώσει την μεγαλύτερη βοήθεια της στον εκλεκτό υποψήφιο της για την περιφέρεια κ. Γιαννουλάκη.
Στην Κίσαμο θα έλθει μιας και οι μητσοτακικοί είναι αρκετοί, το ζητούμενο είναι βέβαια τώρα να μάθουμε ποιοι θα στελεχώσουν τον κ. Παπαδάκη στην περιοχή μας. Τα ονόματα που διαρρέουν ενός πρώην νομαρχιακού συμβούλου, αλλά και ενός νυν δημοτικού συμβούλου από τον συνδυασμό του κ. Καλαιτζάκη είναι λένε τα πιο πιθανά. Βέβαια όλα είναι φήμες, και η μοναδική αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές πιέσεις των Μητσοτακικών ψηφορόρων και μη, προς τους λίγους Σαμαρικούς στην περιοχή! 
Υπομονή σε κάμποσες μέρες θα μάθουμε και τα πρόσωπα, αλλά θα δούμε και τις αντιδράσεις που θα δημιουργησει η ενδεχόμενη "κλοπή" του δημοτικού υποψηφίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: