Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε στην Εξεταστική Επιτροπή ο αρμόδιος αντιπρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Αργύρης αναφέρει ότι «δεν είναι εφικτή η διενέργεια περαιτέρω ελέγχου, καθόσον οι τρεις πρώην υπουργοί (Γιώργος Αλογοσκούφης, Γιώργος Βουλγαράκης και Χρήστος Μαρκογιαννάκης) δεν προσκομίστηκαν τα πρόσθετα στοιχεία που τους ζητήθηκαν από κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών των ιδίων καθώς και των μελών της οικογενείας τους, προκειμένου να προχωρήσουμε σε περαιτέρω έλεγχο». - Μάλιστα το σύστημα ΠΑΣΟΚ είναι εδώ.... έμαθε χθες όλη η Ελλάδα ότι ο κ. Τσουκάτος τα λεφτά τα πήγε στο ΠΑΣΟΚ και αποφάσισε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη με την παραπάνω ανακοίνωση. Δεν βρίσκουν τίποτα και άρχισε η παραπληροφόρηση.
Ο μοναδικός λογαριασμός που έχει ακόμα λεφτά, είναι της κόρης του πεθερού, της αδελφής του μπατζανάκη, του πρώτου ξαδέρφου της ..γιαγιάς μου!!! Για ψάξτε τον!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: