Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κάποιοι έξυπνοι, κάποιοι βαλτοί, κάποιοι κουτοπόνηροι και κάποιοι επιτήδειοι, θέλουν οι επόμενες δημοτικές εκλογές να μην έχουν σχέση με το περιβόητο μνημόνιο που υπόγραψε ο ΓΑΠ και η παρέα του! Κάνουν λάθος, το έχουμε ξαναπεί, έχει σχέση και μάλιστα πολύ στενή. 500.000.000 ευρουλίνια θα πρέπει να δοθούν από τους Καλλικρατικούς δήμους στην κυβέρνηση, το 2012 και το 2013, λεφτά που αν δεν το καταλαβαίνεται θα βγαίνουν από τις τσέπες των δημοτών.
Είναι μερικές αλήθειες που οι σημερινοί υποψήφιοι εσκεμμένα τις παραμερίζουν, αλλά θα αποτελέσουν σίγουρα δικαιολογίες τα επόμενα χρόνια. 
ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Γι αυτό λοιπόν τον λόγο πρέπει να τιμωρηθούν όλοι όσοι υποστηρίζονται από αυτούς που υποθήκευσαν το μέλλον μας. Εξάλλου δεν θα υπήρχε και κανένας άλλος λόγος, να έχουμε τόσους πολλούς δήθεν ανεξάρτητους.  (υποστηριζόμενους)
Περισσότερο βέβαια πρέπει να τιμωρηθούν οι επιλογές στην Περιφέρεια, εκεί που πάντα η Κίσαμος ήταν και είναι ριγμένη από χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: