Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ........

Πάρις Κουκουλόπουλους, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος Σοφία Γιαννακά, Μιχάλη Κατρίνη, Βασίλη Γερανίδη, Μιχάλη Τζελέπη, Νίκο Σαλαγιάννη, Βασίλη Κεγκέρογλου, Χρήστο Πρωτόπαπα, Όλγα Ρενταρή- Τέντε, Δημήτρη Καρύδη, Τάσο Σιδηρόπουλο, Παύλο Στασινός και Γιάννη Αμοιρίδη.

Αυτοί είναι οι 14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έκαναν την επερώτηση στην βουλή για το ασφαλιστικό και το περιβόητο μνημόνιο. Μάλιστα εμφανίζονται αιφνιδιασμένοι από τη τροπή που παίρνει για εκατομμύρια Έλληνες η υπόθεση. Να τι λένε στην ερώτηση: «Οι απόψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν προωθούν την προσπάθεια εξυγίανσης και επίλυσης του ασφαλιστικού συστήματος, αλλά κυριολεκτικά την κατεδάφιση της δημόσιας ασφάλισης και την αντικατάστασή της από ιδιωτικά σχήματα» και ερωτούν τον υπουργό «τι προτίθεται να πράξει η Κυβέρνηση για τα ανωτέρω που βρίσκονται εκτός μνημονίου και εάν η Κυβέρνηση θα σεβαστεί την σύμβαση και τη ρήτρα του Ελληνικού Κοινοβουλίου και όχι τις ερμηνείες της τρόικας».

Τελικά η όλη ενέργεια μου θυμίζει την δική μας τοπική υπόθεση ...ούτε αυτοί τελικά ήξεραν που υπόγραφαν ..λέτε να ήταν τηλεφωνικές και αυτές οι υπογραφές;
Όμως στην περίπτωση αυτή αν δεν είχαν διαβάσει καθαρά το Μνημόνιο και το υπόγραψαν επειδή τους το είπαν ....είναι πολύ επικίνδυνοι. Αν το διάβασαν και υπέγραψαν έ τότε μάλλον δεν κάνουν για αυτή την δουλειά που τους βάλαμε να κάνουν!
ΟΥΣΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: