Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Γαλάζια σημαία στη Νέα Χώρα γράφουν τα Χανιώτικα νέα!!
Με τη «Γαλάζια Σημαία», όπως αναφέρεται σε χθεσινό δελτίο Τύπου του Δήμου Χανίων, βραβεύθηκε και φέτος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης, η παραλία της Νέας Χώρας του Δήμου Χανίων, για την ποιότητα των νερών κολύμβησης, την καθαριότητα της ακτής και γενικότερα την οργάνωση και ασφάλεια που παρέχονται στους λουόμενους.
Η Γαλάζια Σημαία έχει καθιερωθεί ως διεθνές σύμβολο ποιότητας, το πιο γνωστό ίσως περιβαλλοντικό σύμβολο στον κόσμο και απονέμεται από το 1987 σε όσες ακτές και μαρίνες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις του.

Το αφήνω ελαφρώς ασχολίαστο μιας και δεν θέλω να παρεξηγηθώ με τους κολλητούς μου εκεί! Αλλά βρε παιδιά δεν μας λέτε και μας πως τα καταφέρνετε και την παίρνεται κάθε χρόνο την σημαία; Μετρήσεις για τα νερά απο που παίρνεται ;...Από Φαλκονέρα μεριά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: