Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ ΟΙ .......

Τέσσερις εκρήξεις σημειώθηκαν νωρίς το μεσημέρι, στο Πεδίο Βολής της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε.
Οι πρώτες επίσημες αναφορές που έκαναν λόγο για ασκήσεις ρουτίνας στο πλαίσιο της «ετήσιας εξουδετέρωσης βλημάτων», φαίνεται να πέφτουν στο κενό, με τον Διοικητή του1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Χανίων να «ακυρώνει» τις ανακοινώσεις των αξιωματικών της Π.Α., δηλώνοντας στη Νέα Τηλεόραση πως «η φωτιά προκλήθηκε από ατυχές και απρόβλεπτο περιστατικό, ενδεχομένως από κάποιο μέταλλο».
Υπογραμμίζεται ό,τι βάσει συγκεκριμένης διάταξης, απαγορεύεται η οποιαδήποτε άσκηση ακόμη και με ελεγχόμενη πρόκληση πυρκαγιάς εν μέσω αντιπυρικής περιόδου.   
Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, μαζί με τις δυνάμεις της στρατιωτικής μονάδας, επιχείρησαν και 2 οχήματα της Π.Υ. Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: