Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΣ

Χθες στο δημοτικό συμβούλιο, έγινε ερώτηση προ ημερησίας, μάλιστα απο την πλειοψηφία, για το θέμα του κλειστού γυμναστηρίου Κισάμου.
-Ναι για το έργο που όλοι περιμένουμε χρόνια τώρα, αλλά μάλλον δεν θα το δούμε ποτέ!
Σαφές απαντήσεις δεν δόθηκαν απο την δημοτική αρχή, αλλά όπως πάντα δόθηκε υπόσχεση να το ξανασυζητήσουν ..στο μέλλον! 
Βέβαια ακούστηκαν τρελά πράγματα, ειδικά για μελέτη 800.000 Ε για εκβραχισμό της περιοχής του γυμναστηρίου, που μας βάζει σε σκέψεις μήπως έχουν μπερδέψει τις μελέτες εκεί στον δήμο.
Σε όλη την περιοχή του κλειστού γυμναστηρίου δεν θα βρεις ούτε ένα πετραδάκι να πετάξεις !! Τώρα τι μελέτη είναι αυτή ένας θεός ξέρει !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: