Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ...... ΞΥΓΚΙ

Κάθε στύλο θα τον πληρώνει…5 ευρώ η ΔΕΗ στο δήμο Ηρακλείου! Μετά την απόρριψη της προσφυγής που είχε κάνει η ΔΕΗ κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου να επιβάλει τέλη κοινοχρήστων χώρων σε ΔΕΗ, ΟΤΕ κ.α. ο δήμος προχωρεί αμέσως στην σύνταξη βεβαιωτικών καταλόγων από τους οποίους υπολογίζει ότι θα εισπράξει πάνω από 700-800 χιλιάδες ευρώ!
“Εμείς έχουμε πάρει απόφαση ότι οποιαδήποτε χρήση κοινόχρηστου δημοτικού χώρου θα πληρώνεται στο δήμο. Είναι περιουσία των δημοτών και ουδείς μπορεί να τη χρησιμοποιεί δωρεάν”, τονίζει ο αντιδήμαρχος κ. Περυσινάκης που θεωρεί ότι πρέπει όλοι να πληρώνουν με βάση τον χώρο που καταλαμβάνουν.

Φανταστείτε από που βγάζουν ξύγκι οι Ηρακλειώτες...εμείς βέβαια εδώ αδυνατούμε να εισπράξουμε τα νόμιμα ......που να διανοηθούμε να βάλουμε χέρι σε αυτούς που καπηλεύονται την περιουσία του Δήμου; Και ξέρετε πολύ καλά ποιους εννοώ .... κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι! Ή ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΘΥΜΙΣΩ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: