Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

.

.

Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2009

Πόλεμος Βαρδινογιάννη - Βγενόπουλου !!!!

Το παρακάτω κείμενο είναι πολύ ενδιαφέρον και δημοσιεύτηκε στο http://www.antinews.gr/ αξίζει να το διαβάσετε προσεχτικά για να δείτε τι γνώμη έχουν και κάποιοι άλλοι για τα τερτίπια μερικών!!!!

" Πρόστιμο 3.742.945,00 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού στην κυπριακή εταιρεία Sea Star Capital (που ελέγχει την Hellenic Seaways - HSW) για την μη γνωστοποίηση του σχηματισμού καρτέλ με την εταιρεία ΑΝΕΚ, συμφερόντων Βαρδινογιάννη. Με την ίδια απόφαση επιβάλλει και πρόστιμο 75.000,00 ευρώ στον Γιάννη Βαρδινογιάννη του Ιωσήφ, διότι στα πλαίσια του προαναφερθέντος ελέγχου, δεν απάντησε πλήρως και εγκαίρως σε ερωτήσεις που του έθεσε η Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού. Ειδικότερα η Επιτροπή αναφέρει ότι η Sea Star απέκτησε το 2007 το 36,5% των μετοχών της HSW και το 15,90% της ΑΝΕΚ με αποτέλεσμα να ελέγχει και τις δυο. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Βίκτωρ Ρέστης ελέγχουν την Hellenic Seaways
Δημοσιογραφικές πληροφορίες επισημαίνουν ότι η απόφαση έρχεται σε μια στιγμή που μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ της ΑΝΕΚ και της MIG του Ανδρέα Βγενόπουλου για τον έλεγχο των γραμμών του Αιγαίου. Ο κ. Βγενόπουλος ελέγχει τις εταιρείες Superfast Ferries και Blue Star τις οποίες αγόρασε από τον κ. Π. Παναγόπουλο που έπεσε πρόσφατα θύμα απαγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: