Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2009

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και φέτος στο δήμο μας. Οι οργανωτές εδώ και καιρό έχουν πιάσει δουλειά, οι ομάδες που συμμετέχουν ετοιμάζονται και δίνουν ραντεβού σε ένα ατελείωτο γλέντι χαράς για αύριο.
Όλοι λοιπόν στο καρναβάλι της Κισάμου, αύριο στις 4 το απόγευμα σε ένα από τα πιο παραδοσιακά και παλιά καρναβάλια στα Χανιά με συμμετοχή 18 αρμάτων και 40 ομάδων καρναβαλιστών. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν σήμερα με το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, ενώ την Καθαρή Δευτέρα θα διοργανωθεί εκδήλωση για το πέταγμα του χαρταετού στην παραλία, δίπλα στο γήπεδο του Καστελίου.
Και μην ξεχάσετε 16.00 αύριο Κυριακή στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου και Ηρώων Πολυτεχνείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: