Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ;

Ακούγονται πάλι οι γνωστές φήμες για τον "blogoνόμο". Ότι θα επιβληθεί η αναγραφή του "κατά νόμου" εκπροσώπου ενημερωτικών ιστολογίων και τα λοιπά...
Είναι τουλάχιστον περίεργο που έγινε σχεδόν την ίδια μέρα που τα blogs έχουν ξεσηκωθεί για την μήνυση που έκανε ο Νομάρχης Πειραιά κ.Μίχας ενάντια σε επώνυμο blogger. Εξαιρώντας το γεγονός ότι τα δήθεν ενημερωτικά ιστολόγια συνήθως δεν είναι τίποτε άλλο από σκουπιδότοπος ειδήσεων που δεν θα γραφόντουσαν ποτέ σε σοβαρά έντυπα (ή δεν θα λεγόντουσαν στην τηλεόραση από φόβο μηνύσεων για διάδοση ψευδών ειδήσεων), είναι τόσα πολλά και σε τέτοια διασπορά που ο έλεγχός τους είναι αδύνατος. Προσωπικά προτιμώ να ελέγχω πάντα κάτι πριν το γράψω στο blog μου, αν αποτελεί είδηση. Συνήθως γράφω μόνο την γνώμη μου για κάτι. Για κάποιο λόγο όμως, οι λεγόμενοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι έχουν πιαστεί πολλές φορές να μεταδίδουν ειδήσεις χωρίς να τις ελέγξουν. Φανταστείτε τι συμβαίνει λοιπόν εκεί όπου η επαγγελματική ιδιότητα κρύβεται πίσω από την ανωνυμία και το ερασιτεχνικό ύφος ενός ιστολογίου. Για μένα η μόνη λύση είναι η γνώση ότι ό,τι διαβάζουμε στο διαδίκτυο δεν είναι κατ' ανάγκην αλήθεια, όπως δεν είναι και ότι βλέπουμε στην τηλεόραση. Ένα ΕΣΡ στο διαδίκτυο ή η επέκταση του ΕΣΡ στο διαδίκτυο είναι σίγουρα χαμένη υπόθεση. Το χάος δεν ελέγχεται.

ΠΗΓΗ : http://vaspersview.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: