Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΣΑΜΟΥ & ΣΕΛΙΝΟΥ
ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ
Συμμετέχοντας στην προσπάθεια συλλογής, σε επίπεδο Νομού, χρημάτων και ειδών για αποστολή στις πληγείσες περιοχές της Γάζας η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει ότι συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια στους χώρους των Γραφείων της. Τα είδη που συγκεντρώνονται, σύμφωνα με οδηγία του Υπουργείου Εξωτερικών, είναι: αλεύρι, όσπρια, ρύζι, λάδι και ζάχαρη και με ημερομηνία λήξεως τουλάχιστον έξι (6) μήνες μετά.
Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ανακούφισης των αδίκως πληγέντων αδελφών μας, που αποτελεί χρέος για όλους μας, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν είτε με τον Εφημέριο της Ενορίας τους, είτε με τα γραφεία της Μητροπόλεως, τηλ. 28220-22128 (εσωτ. 2) υπεύθυνη κα Δαρατσιανού Αντωνία, για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: