Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2009

ΨΙΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ !


Ο 30χρονος Γεωργιανός, δολοφόνος του ηθοποιού Νίκου Σεριανόπουλου, που βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα πριν από το 2006, φέρεται κατά τα μια πληροφορία να εργαζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα σαν επιπλοποιός στην Κίσαμο. Αυτά ακούστηκαν σε μεσημεριανή εκπομπή αθηναϊκού καναλιού. Λέτε;

Φυσικά είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί το επιπλοποιείο μιας και κανείς ιδιοκτήτης δεν θα παραδεχτεί ότι τον είχε στην δούλεψη του, αφού ήταν παράνομος (λαθρομετανάστης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: