Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟ

Η Δημοτική Αρχή προχώρησε και πολύ σωστά, στην έκδοση νέου εισιτηρίου με σύγχρονα πρότυπα για την είσπραξη του ανταποδοτικού τέλους εισόδου 1 € στον Μπάλο με σχετικές ενημερωτικές πληροφορίες και προβολή του Μουσείου Κισάμου στην άλλη πλευρά. 
Το απόκομμα του εισιτηρίου για ιστορικά μνημεία, κάθε είδους μουσεία, περιοχές φυσικού κάλους, κλπ. σε όλο τον κόσμο αποτελεί τεκμήριο αλλά και ενθύμιο για τον επισκέπτη. Γι' αυτό πρέπει να του θυμίζει με γράφημα ή εικόνα το ιδιαίτερο μέρος που επισκέφτηκε. Και αποτελεί διεθνή πρακτική.
Κατά τη γνώμη μου δύο είναι τα σημεία που πρέπει να διορθωθούν στο εισιτήριο. Να υπάρχει φωτογραφία ή γράφημα του Μπάλου στο απόκομμα και να προστεθεί ο φορέας που το εκδίδει, όπως στο απόκομμα για τον έλεγχο.
Και γιατί όχι να γίνει ηλεκτρονικό για να εκλείψουν οι κακόβουλες σκέψεις…..
Κώστας Χαρτζουλάκης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: