Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ;

Από την χθεσινή επίσκεψη του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη στον δήμαρχο Κισάμου κ. Μυλωνάκη

- Για την ανάγκη προσέλκυσης επισκεπτών στο Δήμο Κισάμου, αλλά και την ισχυροποίηση του νησιού στην τουριστική αγορά συζήτησε ο πρόεδρος και τα στελέχη της Οργάνωσης με τον δήμαρχο Κισάμου Γιώργο Μυλωνάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην κινητοποίηση όλων των παραγωγικών φορέων της περιοχής με στόχο την ανάκαμψη του κλάδου και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

- Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η δήλωση της ημέρας, ή του χρόνου ... και να με συγχωρέσουν εκεί στην Ν.Δ αλλά ο δήμος Κισάμου δεν χρειάζεται περισσότερους επισκέπτες χρειάζεται .... καλύτερους επισκέπτες... όταν θα το καταλάβουμε αυτό τότε θα δούμε και τον τουρισμό μας στα ύψη. Περισσότερους δεν τους χωράει έτσι και αλλιώς η Κίσαμος. Φυσικά πιστεύω οτι ο αγαπητός πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ θα είδε και τους δρόμους μας .... και αν θέλει να έχουμε περισσότερους απο εκεί πρέπει να ξεκινήσουν φέρνοντας βέβαια και σαν κυβέρνηση κάμποσες καλές επενδύσεις προς τα εδώ!!!
Η φωτο κλεμμένη απο το Hania.news

Δεν υπάρχουν σχόλια: