Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ;

5,8 R επιφανειακός ο σεισμός στο Αρκαλοχώρι, και το 70-80% των σπιτιών έχει μικροπροβλήματα, εντούτοις όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος κ. Παπαδάκης Γιώργος τα σχολεία στην περιοχή δεν έχουν πάθει ζημιές. Αντίθετα εμείς με 6,1 R και στην θάλασσα που χάνει την μισή του δύναμη ο σεισμός, αποφασίσαμε οτι τα λύκεια μας είναι ακατάλληλα και δίχως δευτεροβάθμιο έλεγχο μπήκαμε στο παιχνίδι των εντυπώσεων αφήνοντας μια περιοχή για δεύτερη χρονιά δίχως σχολεία και εργαστήρια (ΕΠΑΛ)
Ρεζουμέ και συμπεράσματα δεν βγαίνουν απλά θεωρώ οτι κάποιοι προσέχουν περισσότερο αυτό που τους δίνουν και το συντηρούν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε να το έχουν χρόνια. Εμείς απλά λέμε οτι θα το κάνουμε αλλά το αφήνουμε πάντα στους άλλους, στους επόμενους κλπ.
- Θα μου πείτε τώρα τι με έπιασε και γράφω πάλι για τα σχολεία και ξύνω πληγές... απλά θα θυμίσω οτι δίχως να είμαστε ενωμένοι και μια γροθιά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα... το να είσαι αντιπολίτευση και να φωνάζεις οτι επιβάλλεται να είμαστε μια γροθιά για τα ζητήματα των Λυκείων είναι εύκολο τόσο όσο και να το ξεχάσεις όταν και άμα βρεθείς στην εξουσία.
Δυστυχώς τα γραπτά μένουν και επειδή χθες δόθηκαν και τα τελευταία χρήματα απο την θεομηνία του 2013 αναρτώ αυτό που είχε πει ο νυν δήμαρχος κ. Μυλωνάκης όταν ήταν αντιπολίτευση το 2017.
Πρόταση για τα Λύκεια Κισάμου 29 Ιουνίου 2017. Ειδικά το τέλος είναι όλα τα λεφτά ......
- Ο στόχος πρέπει να είναι κοινός, δυστυχώς απο την στιγμή που πάρθηκε η απόφαση να φτιαχτούν νέα Λύκεια η μυστικότητα στο θέμα έχει φτάσει στο αποκορύφωμα, κανείς δεν ξέρει, κανείς δεν μιλάει, κανείς δεν ενημερώνει ... ακόμα κι όταν έχουμε τακτικότατες επισκέψεις πρώην και νυν..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: