Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

 Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθιερωμένος αγιασμός στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κισάμου.
Μέλη της δημοτικής αρχής παρευρέθηκαν σε όλα τα σχολεία του Δήμου, ενώ στον αγιασμό του 1ου  Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑ.Λ. Κισάμου, που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.κ Αμφιλόχιος, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Χανίων κ. Διγαλάκης Βασίλης, οι αντιδήμαρχοι κ. Χαχλάκης, κ. Κελαϊδής και κ. Χριστουλάκης καθώς και εκπρόσωποι της Μείζονος Αντιπολίτευσης. Όλοι ευχήθηκαν στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και στους συλλόγους γονέων καλή σχολική χρονιά.
Σχετικά με την κατασκευή των νέων κτιριακών συγκροτημάτων του ΓΕ.Λ και ΕΠΑ.Λ Κισάμου, ο κ. Διγαλάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την εξέλιξη των διαδικασιών.
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: