Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σε μία ζεστή τελετή στο Δημαρχείο Κισάμου, ο Δήμος Κισάμου βράβευσε την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Σκυλουράκη Χριστιάννα και τους αθλητές της Θύελλας Καλαθενών,  Μοδιανάκη Άγγελο και Σημαντηράκη Σταύρο για τις διακρίσεις τους σε Παγκόσμιο και Πανελλήνιο επίπεδο αντίστοιχα.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Μυλωνάκη Γιώργο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Κελαϊδή Γιάννη, οι οποίοι δήλωσαν την υπερηφάνεια τους και τον θαυμασμό τους για τις επιτυχίες των Κισαμιτών αθλητών. Τόνισαν ότι η Ελλάδα αλλά και ο κόσμος ολόκληρος, αναγνώρισε την ποιότητα και το επίπεδό τους ως αθλητές, ενώ παράλληλα επαίνεσαν το ήθος τους και την ανατροφή τους περνώντας το μήνυμα ότι δεν αρκεί να είναι κάποιος μόνο  καλός αθλητής, να κερδίζει και να κατακτά μετάλλια, αλλά να είναι επίσης αξιοπρεπής και καλός άνθρωπος. 
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους προπονητές των αθλητών, κ. Δασκαλάκη Ελισσαίο, κ. Παπακωνσταντίνου Κώστα και κ. Καλαμαρίδη Ηλία για την αγάπη και τον ζήλο που επιδεικνύουν ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι. 
Συγχαρητήρια επίσης δόθηκαν και στις οικογένειες των νέων οι οποίες στέκονται συμπαραστάτες στον αγώνα τους.
Ακολούθησε η απονομή τιμητικών πλακετών και ευχές για δύναμη και περισσότερες επιτυχίες. 
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: