Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020

ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ;

Έρευνα διεξάγει το Α.Τ Κισάμου για μια περίπτωση που δυο κουκουλοφόροι εισήλθαν σε οικία στην πόλη της Κισάμου στις 4.30 τα ξημερώματα ...όμως έγιναν αντιληπτοί απο την ιδιοκτήτρια του σπιτιού και εξαφανίστηκαν αμέσως. Το αστυνομικό τμήμα έκανε πολλές προσαγωγές για το γεγονός αυτό, δίχως όμως να βρει τους δράστες... που όπως φαίνεται είχαν σκοπό την ληστεία.
- Κάλο είναι λοιπόν να διπλοτριπλοαμπαρώνουμε και αφήνουμε και κανένα φως ανοικτό για καλό και για κακό.... οι εποχές είναι πολύ δύσκολες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: