Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η 5ΜΕΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Χθες συνεδρίασε η 5μελής του Δήμου Κισάμου, επίσημα για πρώτη φορά-ανεπίσημα είχε ξανασυνεδριάσει-, παρουσία του Αντιδημάρχου Γ. Κελαιδή που θα είναι ο πρόεδρος της 5μελούς.
Όπως γράφει και στην σελίδα της η κ. Μπομπολάκης προεδρος της Π.Φ.Π.Ο ..
- Πήραμε ωραίες αποφάσεις για τα αδέσποτα μέσα σε κλίμα συνεργασίας Δήμου, φιλοζωικών, κτηνιάτρου, εθελοντών πολιτών .
Στο τέλος ήλθε και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μυλωνάκης.
Ο Δήμος Κισάμου συνεχίζει μια γραμμή και πορεία φιλική και πολιτισμένη για τα ζώα και αυτό είναι κατά την γνώμη μου το πλέον σημαντικό και σπουδαίο"

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις ωραίες αποφάσεις ειδικά όταν πρόκειται για εγκαταλείψεις μικρών ζώων. Οι αποφάσεις κατά την γνώμη μου πρέπει να είναι σημαντικές και προς τις δυο πλευρές, και προς τα ζώα που λιμοκτονούν στα εγκαταλελειμμένα σπίτια και προς την πόλη που έχει γίνει κέντρο μεταφοράς μικρών ζώων απ' όλο τον νομό.
Πάντως θα ήταν χαρά όλων μας να ανακοινώνοντας οι "ωραίες αποφάσεις" μπας και μεις οι απλοί φιλόζωοι αλλά και οι άλλοι που αγαπάνε την πόλη τους, μπορέσουμε να τις καταλάβουμε. Το οτι θα ταΐσεις κάποιες φορές τ' αδέσποτα δεν είναι και κάτι τρομερό, όσο να μπορέσεις να περιθάλψεις σε ειδικούς χώρους όλες αυτές τις "ψυχές" που τελευταία εγκαταλείπονται στην πόλη. Δεν μπορεί κάθε σκοτεινή γωνιά και κάθε σχολείο να γίνεται αποδέκτης μιας κούτας νεογέννητων... και μετά να μιλάμε για ωραίες αποφάσεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: