Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ.. ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ

 Κλιμάκιο μηχανικών έφτασε αργά χθες στα Λύκεια Κισάμου και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν να φτιάχνουν τα τοπογραφικά διαγράμματα και τα διαγράμματα κάλυψης των εγκαταστάσεων, ώστε να προχωρήσει η τακτοποίηση του αυθαιρέτου συγκροτήματος, αλλά για να βγει και η απαιτούμενη οικοδομική άδειας προκειμένου να δημοπρατηθούν ηλεκτρονικά και άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης του.
Η πρώτη υπόσχεση -μικρή αλλά σοβαρή- του υφυπουργού τηρήθηκε μάλιστα στο χρονοδιάγραμμα που είχε πει στους μαθητές κατά την τελευταία του συνάντηση στο Δημαρχείο Κισάμου.
Ελπίζουμε οτι θα δρομολογηθούν και θα βρουν γρήγορα λύση και τα υπόλοιπα προβλήματα του σχολείου και να καλυφτούν οι ελλείψεις εκπαιδευτικών που υπάρχουν ακόμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: