Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος π. Αντώνιος Κουμής και το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Πύργου ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο και σεπτό ποιμενάρχη κ.κ Αμφιλόχιο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, καθώς και τον γενικό διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Ζορμπά για την προσφορά των δυο φωτοβολταϊκών που εγκατέστησαν στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο Κισάμου.
 Η ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης αποδεικνύει το πόσο είναι ευαισθητοποιημένη στο τόσο καυτό και επίκαιρο οικολογικό πρόβλημα. Η  Ενορία μας εδώ και αρκετά χρόνια συμβάλει με τις λιγοστές δυνάμεις της στη συνειδητοποίηση των πιστών μικρών και μεγάλων για την υπόθεση της οικοφιλικής και περιβαλλοντικής ηθικής που πρέπει να χαρακτηρίζει όλους.
Ευχαριστούμε την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης για την αναγνώριση αυτή και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίζουμε την προσπάθεια μας ευαισθητοποιώντας περισσότερο και τους νέους γι αυτό το τόσο σπουδαίο θέμα που και το Οικουμενικό Πατριαρχείο έχει εδώ και 30 χρόνια στην πρώτη κλίμακα
Για το Εκκλησιαστικό συμβούλιο
Ο εφημέριος
π. Αντώνιος Κουμής

Δεν υπάρχουν σχόλια: