Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ

Επειδή δέχτηκα και εγώ μια μικρή επίπληξη στο κείμενο που ανάρτησε ο πρόεδρος του Έλους Νίκος Κυριτσάκης (αναδημοσίευσα)... απο στελέχη του Κ.Υ..αναρτώ την απάντηση του Κ.Υ Κισάμου σχετικά με τον γιατρό στο Έλος. Όπως φαίνεται πήγαινε γιατρός αλλά γιατρός δεν ξετέλεψε ποτέ, παρά μόνο μια φορά... στο Έλος.
Φυσικό ήταν να θορυβηθούν οι άνθρωποι και στο Ηράκλειο (7 ΥΠΕ) και όπως έμαθα στέλνουν γιατρό στο Έλος (δυο φορές την  βδομάδα) απο τις 16 Σεπτεμβρίου.
Με απλά λόγια μιας και η κατάσταση είναι δύσκολη απο κάθε άποψη... όποιος ενοχλεί βρίσκει διεξόδους, όποιος κάθετε και περιμένει θα περιμένει πολύ. Η κατάσταση αυτή είναι γνωστή στην Ελλάδα του 2019 ...μπράβο στο Νικόλα που ξεκίνησε να ενδιαφέρετε για το χωριό του, μπράβο βέβαια και στην άμεση ανταπόκριση των υπευθύνων.
Εγώ είμαι μαθημένος στις επιπλήξεις.. αλλά δεν με πειράζει αρκεί να ξετελεύει το πράμα αίσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: