Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΗΩΡΑ

Αυτό με τους εντεταλμένους αντιδημάρχους ή εμείς το κλέψαμε από τον Αποκόρωνα ή ο Αποκόρωνας από μας..  έτσι και αλλιώς έχουν κοινά στοιχεία οι δήμοι .... οπότε μάλλον ανταλλαγή ιδεών έγινε.
Πάντως για πρώτη φορά στην ιστορία δεν θα έχουμε κανένα "δημοτικό σύμβουλο" της πλειοψηφίας στο νέο Δημοτικό συμβούλιο.... όλοι θα είναι είτε αντιδήμαρχοι είτε προέδροι... σύμβουλοι θα είναι μόνο της μειοψηφίας και ο αγαπητός φίλος Γιώργος Φραγκεδάκης από την ελάσσονα.
Ένα άλλο που έτσι και αλλιώς έχει ξαναγίνει είναι οτι η Μονομετοχική και ο πρόεδρος της που σήμερα δεν είναι εκλεγμένος σύμβουλος με την αντιπολίτευση, θα ασκεί τα καθήκοντα του μαζί με το υπόλοιπο συμβούλιο ως και τον Νοέμβριο ...αυτό που δεν έχει ξαναγίνει όμως είναι οτι η σχολική επιτροπή θα συνεχίζει να είναι η παλιά ως το μεθεπόμενο Δημοτικό συμβούλιο, μιας και στο πρώτο συμβούλιο, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, γίνεται μόνο η εκλογή των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής...οι υπόλοιποι στο μεθεπόμενο. Γλαμπεδάκης και Κουφάκης συνεχίζουν μιας και οι υποχρεώσεις των σχολείων είναι μεγάλες και χρειάζονται χρήμα απο τις τράπεζες....και υπογραφές.
Και το καρφί ένας δεν είναι αντιδήμαρχος, δεν είναι πρόεδρος και κάνει τα αδύνατα δυνατά να γίνει...ποιος; Μάλιστα για να το καταφέρει χρειαζεται και ΦΕΚ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: