Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...

Ξανάγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών των επιτροπών Οικονομικής και Ποιότητας ζωής καθώς και του Γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου που η αποκεντρωμένη διοίκηση είχε βρει κάποια διαδικαστικά λάθη.
Δεν άλλαξε τίποτα από την πρώτη φορά και θα έχουμε ...
Την Οικονομική επιτροπή θα απαρτίζουν οι ορισμένοι από τον δήμαρχο Μαυροδημητράκης Σπυρίδων, Χριστουλάκης Θεόφιλος, και οι εκλεγμένοι Κελαιδής Ιωάννης, Χαχλάκης Γεώργιος, Σταθάκης Θεόδωρος, Ψαράκης Νεκτάριος. Αναπληρωματικοί Θεοδωρογλάκης Μιχαήλ, Λυμπινάκης Ιωάννης, Μακράκης, Γεώργιος, Δερουκάκης Εμμανουήλ.
Την Ποιότητα Ζωής θα απαρτίζουν οι ορισμένοι από τον δήμαρχο, Χαχλάκης Γεώργιος ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Μαυροδημητράκης Σπυρίδων και Κελαιδής Ιωάννης και οι εκλεγμένοι Τουλουπάκης Θεόδωρος, Θεοδωρογλάκης Μιχάλης, Μακράκης Γιώργος, Δερουκάκης Εμμανουήλ. Αναπληρωματικοί Κουρτάκη Δήμητρα, Ξηρουχάκη Άλκηστη, Σταθάκης Θεόδωρος, Ψαράκης Νεκτάριος.
Γραμματέας του Δ.Σ με 26 ψήφους ο Σταθόπουλος Αντώνιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: