Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ ΤΟ ΨΑΡΟΛΙΜΑΝΟ

Οι ερασιτέχνες αλλά όσοι από τους επαγγελματίες ψαράδες έμειναν και χρησιμοποιούν το ψαρολίμανο της "Λίμνης" για τα  καικάκια τους, έχουν τρομερά παράπονα με τον φωτισμό εκεί εκτός των άλλων. Μετά και τα έργα αποκατάστασης της βόρειας προβλήτας οι υπεύθυνοι ξέχασαν πολλά, έπεσε και η αλλαγή της κυβερνήσεως μιας και το Λιμενικό ταμείο του νομού διορισμένο ήταν, τα παράτησαν στην μέση βάζοντας σε κίνδυνο ειδικά τα βράδια τα καΐκια που βαδίζουν τυφλά για να μπουν στο λιμανάκι.
Τα παράπονα τους δικαιολογημένα και τα γράφουν μπας και συγκινηθεί λοιπόν και στείλει ένα συνεργείο το ΛΤΝΧ ώστε να αποκαταστήσει τον φωτισμό πριν συμβεί κανένα ατύχημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: