Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

80 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΤΩΡΑ

80 αιτήσεις γραπτές και προφορικές έχει δεχτεί ως τώρα το πρωτόκολλο του Δήμου Κισάμου και η υπεύθυνη υπάλληλος η κ. Δαμανάκη Χρύσα, για σπασμένες λάμπες και φωτιστικά σε όλο τον Δήμο. Η νέα υπηρεσία που κατέβηκε στην πόλη της Κισάμου και με αρμόδιο στα θέματα του ηλεκτροφωτισμού τον εντεταλμένο αντιδήμαρχο Χαιρεθιανών κ. Θεοδωρογλάκη Μιχαήλ στοχεύει στην ελαχιστοποίηση του χρόνου αποκατάστασης των ζημιών και κατ΄επέκταση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, ειδικά στα χωριά που είναι δύσκολες οι μετακινήσεις των κατοίκων στα στενοσόκακα δίχως φως και λόγω ηλικίας.
28223-40223 είναι το νέο τηλέφωνο του Δήμου για τηλεφωνικές αιτήσεις και παράπονα και υπάρχει η δυνατότητα και ηλεκτρονικής αποστολής αιτημάτων στο e-mail του Δήμου: kentrikoprotokollodkissamou@gmail.com.


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Καλημέρα σας...κι εγώ περιμένω για μια λάμπα πέντε (5)🤦🙆εβδομάδες !!!!!!!!και σε απόμερο μέρος 🙃 ....πόσες εβδομάδες (?)ακόμα????🙄🤦.... Tempo "χελώνας "?????😞