Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ


Τελικά μπαλώνουν και το κομμάτι που λέμε τόσο καιρό ότι είναι από τα πιο επικίνδυνα του ΒΟΑΚ στην περιοχή μας, λίγο παραπάνω από του Χατζηδάκη.
Από το πρωί ρίχνουν ξανά άσφαλτο όπως έκαναν και πέρυσι και πρόπερσι για μην σκοτωθούμε, όχι βέβαια ότι θα λύσουμε για πάντα το πρόβλημα αλλά προσωρινά. Ελπίζω κάποτε να καταλάβουν ότι  τα λεφτά που τρώνε εκεί κάθε χρόνο εδώ και 3-4 χρόνια έφταναν για μια καλή και μόνιμη αποκατάσταση... Δουλειά να'χουμε βέβαια....... 
Μιας και είναι το γκρέϊντερ εκεί ας καθαρίσει και  δεξιά και αριστερά τα χώματα και τα δέντρα..... που κοντεύουν να φτάσουν στην διαχωριστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: